Konacno kapiram.. smajli

Autor inana | 14 Feb, 2012

Tako je lepo da se covek razvija, menja.. Zaista. Posle toliko, pa ne mogu reci godina..( Ili mogu reci? Proslo je vise od dve.. ) ponovo imam inspiraciju i zelju da nesto delim sa svetom.. Da budem deo njega. Poprilicno je tesko kada se razocaras, ili mozda samo odustanes od zelja. 

Kada sam te davne 2009. pocinjala ovaj blog bio mi je potreban ventil. Bilo mi je potrebno da nikog ne znam. Da mi niko ne prilazi. A da uvek budem tu. 

Sada konacno uspevam da ostvarim ono sto zelim. Da se vise ne skrivam. Osecanje kada radite nesto korisno, kada niste sami sebi cilj, zaista je neopisivo. Zato vise ne moram da pisem one tekstove o svetu oko nas, zato ne moram bezlicno da gurkam, bockam sve oko sebe. Sada mogu da kazem i da nesto sto ja radim vredi. Jer, nije dovoljno sto ja nesto zelim, moram to i da ostvarim.

 

Sutra je poslednji dan za skupljanje hrane za decu iz beogradskog Svratista. Ukoliko zelite da donirate, javite mi se na mail ivana.m90@gmail.com....

 

Zaista je lepo pomeriti se sa mrtve tacke... 


3 Komentari and 0 Trekbekovi - "Konacno kapiram.. smajli"


  Svaka čast, Ivana. Jako lepo je to što radiš.
  Da sam iz Beograda, sigurno bih ti pomogla. :)

  Autor sanjasuncica am 14 Feb 2012, 01:22

  Nije to nista specijalno. To je mozda i sebicno od mene jer ovim mozda vise pomazem sebi nego njima.

  Hvala.

  Pozdrav! :)

  Autor inana am 14 Feb 2012, 11:16

  Kažu da se mi kroz društveno-koristan rad iskupljujemo i, što bi ti rekla, više pomažemo sebi, nego drugima. Pa neka je i tako, ali ipak, poklanjati sebe i svoje vreme drugima, kojima je to potrebno, znatno je više od pukog samoiskupljenja. To je ipak plemenito. Drago mi je što si shvatila da si korisna i tvoje bivstvovanje na ovoj planeti ima svrhu i to značajnu. Veliki pozdrav.

  Autor roksana am 14 Feb 2012, 14:36

 

Dodaj komentar

Zapamti me